.NZB

Makkelijk vinden wat u zoekt? Er zijn verschillende websites die het makkelijk maken het juiste NZB bestand te downloaden. Een zoekmachine geeft niet altijd de juiste resultaten, u kunt daarom ook een NZB database raadplegen, u aanmelden op een NZB forum of een specifieke NZB site bezoeken.

 Wat is een NZB bestand?   Uitleg n-z-b  Downloaden met NZB bestanden? Begin bij stap één:   Usenet provider kiezen

Zoekmachines

NZB Databases

NZB Forums

NZB Specifiek

NZB Overige

NZB Software

De laatste versie van alle spot-programma’s is Spotnet 2.0. Belangrijke toevoeging zijn de thumbnails, dus afbeeldingen bij iedere spot, bij de andere / voorgaande versies is dit niet mogelijk. De categorieën met spots zijn tevens ook beter ingedeeld.

Spotgrit en Spotlite zijn beide voorgaande versies van Spotnet 2.0. Het is aan te bevelen om Spotnet 2.0 als eerste proberen, deze werkt immers het meest comfortabel.

Het is mogelijk dat u met één van bovenstaande Usenet software een “system out of memory error” krijgt. Download de reactie lader om dit probleem op te lossen. De Spotnet reactie lader download alle reacties op spots onafhankelijk van het programma, daarna hoeft u alleen bij een update (wanneer u het programma start) reacties te laden, dit gebeurt uiteraard automatisch.

Belangrijk:

Op het moment dat u met Spotnet programma’s/software gaat downloaden, let dan op de reacties onderaan de spot. Zo vermijdt u de mogelijkheid op het downloaden van nep-spots/virussen.

29 thoughts on “.NZB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.