Usenet Streaming

Stream films en meer van usenet

U kunt nu ook content van Usenet streamen! Usenet Streaming is een methode die gepaard gaat met software. U heeft meerdere keuze daarbij. De software weergeeft, download, repareert en pakt de bestanden volledig automatisch uit. U hoeft helemaal niets te doen dan de gewenste bestanden te kiezen.

Klik hier en probeer het SnelNL pakketje met hoge
download snelheden tegen een voordelige prijs

SnelNL is een programma dat speciaal voor de eindgebruiker ontwikkeld is. Zo hoeft u niet te wachten voordat het downloaden is afgerond, u kunt alle media meteen afspelen!

Handige SnelNL weetjes:

SnelNl is niet alleen snel met downloaden, maar biedt ook nog eens een uniek programma met unieke download en stream mogelijkheden binnen een veilige omgeving.

Ruim keuze uit betaalmethodes

SnelNL accepteert betalingen met alle bekende betaalmogelijkheden. Onder andere:

  • Credit Cards
  • iDeal
  • PayPal
  • Paysafe
  • Sofort

Content direct in high definition

SnelNL heeft een unieke propositie. Met haar usenet streaming programma kunt u direct op uw televisie films streamen. Met de huidige beschikbare internetverbindingen is het mogelijk om in full hd films te kijken en met uw desktop pc kunt u zelfs gemakkelijk in 4k streamen. Er is overigens geen enkel ander programma dat content van usenet op deze handige wijze beschikbaar stelt.

Veilig downloaden binnen Europa

Om veilig van usenet te downloaden heeft u bij SnelNL toegang tot SSL beveiligde servers in Europa. Via de software krijgt u toegang tot deze servers en kunt u in feite anoniem downloaden.

Klik hier en probeer het SnelNL pakketje met hoge download snelheden tegen een voordelige prijs

3 thoughts on “Usenet Streaming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.