Nieuwslezers

 Een nieuwslezer heeft u nodig om mee van Usenet te downloaden. 

Een nieuwslezer is een programma waarmee u nieuwsgroepen kunt bekijken en waarmee u uit die nieuwsgroepen (ook wel binaries genoemd) kunt downloaden. Er zijn verschillende Usenet nieuwslezers, ook wel usenet newsreader genoemd. Er zijn twee soorten nieuwslezer software: Usenet software waarmee u alleen download en Usenet software met ingebouwde zoekfunctie, dus een Usenet programma waarbinnen u kunt zoeken, downloaden, repareren en uitpakken. Met een usenet programma waarmee u uitsluitend download heeft u een zoekmachine of een index nodig. Ga voor een overzicht met sites waar u bestanden, films en muziek kunt vinden naar: .NZB.

Automatisch downloaden zonder omkijken..
Volledig automatische Usenet software
EasyNews

EasyNews is de enige usenet provider met een eigen in-house ontwikkelde usenet download software. Het is dan ook een totaalpakket voor beginnende en gevorderde usenet downloaders. U hoeft namelijk alleen maar een abonnement af te sluiten en geen derde applicaties te installeren. EasyNews is daarom de makkelijkste manier om te starten met downloaden van usenet.

GetNZB

Met GetNZB bespaard u tijd. Het is zo makkelijk als op google zoeken en vervolgens te klikken op hetgeen u wilt zien. Het gemak van GetNZB komt doordat een aantal opmerkelijke mogelijkheden:

Deze Usenet software opent automatisch NZB bestanden!


GetNZB


GetNZB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.