Usenet providers tegen betaling

Er zijn een aantal usenet providers die hun diensten tegen betaling leveren. Hieronder leest u alles over iedere provider met uitgebreide uitleg over de diensten die door deze usenet/download providers geleverd worden. Wanneer u een provider heeft uitgekozen en bent aangemeld, heeft u de mogelijkheid Met het programma Altbinz te downloaden, of met de geleverde software (meestal grabit). Wanneer u Altbinz gebruikt kunt u zoekmachines op internet gebruiken om potentiële downloads te spotten. U kunt ook kiezen voor spot software waarmee u downloads kunt bekijken en binnenhalen. Vergeet ook niet deze unieke download/stream software te bekijken, u kunt daarmee tegelijkertijd spotten, streamen en downloaden.

Ook toegankelijk voor beginners. De sterretjes onderaan de tekst geven telkens een duidelijke uitleg over de vaktermen die continue door providers gebruikt worden! Ons streven is om iedereen de mogelijkheid te geven te downloaden via Usenet, maar dan met enig idee van de werking van het geheel. Want downloaden van nieuwsgroepen is makkelijker dan u denkt. Tevens kunt u binnen 5 minuten al downloaden.

Doorgaan naar kiezen Download Programma Naar Stap 2 Bezoekers die vanuit het stappenplan op deze pagina zijn beland, worden verwezen naar de producten met label, zoals hieronder aangegeven.

 

Doorgaan naar kiezen Download Programma Naar Stap 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.