GetNZB

50% korting

Ongelimiteerd 12 maanden

€7,22 p/m

Ongelimiteerd 1 maand

€14,95 p/m

Let op – Prijzen kunnen regelmatig veranderen en ondanks onze maandelijkse updates is het mogelijk dat sommige van de prijzen op deze pagina verouderd zijn. Bezoek de officiële website van de aanbieder voor de exacte/actuele prijzen.

GetNZB is anders dan de normale toegang tot Usenet providers. In feite hoeft u niets dan dit programma, dat hoofdzakelijk is ontworpen om te jagen op, en het downloaden van NZB-bestandenWanneer u ervoor kiest om een bestand van GetNZB te downloadenzal het programma meerdere bronnen controleren op dat bestand en deze downloaden, dit gaat continue door tot alle onderdelen binnen zijnEen van de functies die deze dienst adverteert is dat het zal blijven zoeken naar ontbrekende delen van uw bestanden om ervoor te zorgen dat het altijd gedownload word.

Complete download usenet software

GetNZB is een complete all-in-one download usenet software oplossing voor beginners en gevorderden. De retentie is geweldig en de functies voor het compleet binnenhalen van bestanden zijn uniek in aard. Het enige nadeel van deze download usenet software is de snelheidslimiet.

GetNZB usenet software

De usenet software van GetNZB is gratis te proberen tot 1 GB. Daarmee krijgt u volledige toegang tot de software, de usenet zoekfuncties én de ingebouwde bestandsreparatie functies. De zoekfunctie is uniek in aard door de mogelijkheid om makkelijk te filteren. Uiteraard zijn een er genoeg gratis nzb zoekmachines als alternatief.

Er zijn 5 pakketten beschikbaar:

 • Mini

  3 dagen lang downloaden
  Download limiet: 500 GB
  Snelheid: 6 Mb/s

 • Lite

  7 dagen downloaden
  Download limiet: 750 GB
  Snelheid: 10 Mb/s

 • Classic

  30 dagen downloaden
  Download limiet: Ongelimiteerd
  Snelheid: 20 Mb/s

 • Deluxe

  90 dagen downloaden
  Download limiet: Ongelimiteerd
  Snelheid: 30 Mb/s

 • Annual

  365 dagen downloaden
  Download limiet: Ongelimiteerd
  Snelheid: 30 Mb/s

 

Betalen is alleen nog mogelijk met Crypto valuta via Coinbase.