UsenetServer Review

60% korting

Ongelimiteerd 12 maanden

€6,74 p/m

Ongelimiteerd 1 maand

€12,68 p/m

Let op – Prijzen kunnen regelmatig veranderen en ondanks onze maandelijkse updates is het mogelijk dat sommige van de prijzen op deze pagina verouderd zijn. Bezoek de officiële website van de aanbieder voor de exacte/actuele prijzen.

Met Usenetserver krijgt u voor een zeer lage prijs de hoogste retentie* en een zeer comfortabele ervaring met usenet. Usenetserver levert super snelle, betrouwbare en ongefilterde diensten voor wereldwijde gebruikers sinds 1998! Altijd veilig en betrouwbaar downloaden met Usenetserver.

Specificaties:

  • Ongelimiteerd downloaden, ook met het 3-dagen proberen plan
  • Wereldwijd zoeken
  • 107.000 nieuwsgroepen
  • 5272+ dagen terug downloaden
  • Langer dan 2 jaar tekst retentie*
  • Meer dan 20 verbindingen**
  • Gratis SSL-encryptie*** op downloads bij elk plan
  • 14 dagen/10 GB Gratis proberen beschikbaar met elk plan

* Een retentie van 500 houd in dat u bestanden kunt downloaden die uiterlijk 500 dagen geleden zijn geüpload. Houdt er rekening mee dat dit niet betekent dat u bepaalde bestanden van 10 jaar geleden niet meer kunt downloaden.
** Meer verbindingen spreiden het download vermogen over meerdere servers. Meer stabiliteit en snelheid.
*** Beveiligde bestanden. Minder kans op schadelijke bestanden.

UsenetServer voordelen

UsenetServer is een betrouwbare en betaalbare Usenet-provider die een breed scala aan functies biedt voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers. Het bedrijf bestaat al meer dan tien jaar en heeft de reputatie hoogwaardige service en ondersteuning te bieden.

Een van de dingen die UsenetServer onderscheidt van andere providers, is hun retentie. Ze bieden momenteel meer dan 5272+ dagen binaire retentie, wat een van de hoogste in de branche is. Dit betekent dat gebruikers toegang hebben tot een groot aantal oudere bestanden en berichten.

Een ander hoogtepunt van UsenetServer is de snelheid van hun servers. Ze hebben servers in de VS en Europa, wat ervoor zorgt dat gebruikers snel en efficiënt bestanden kunnen downloaden. Bovendien bieden ze onbeperkte downloads, zodat gebruikers zoveel kunnen downloaden als ze willen zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereiken van een maandelijkse limiet.

UsenetServer abonnementen

UsenetServer biedt ook een aantal verschillende abonnementen om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen. Ze hebben een maandelijks abonnement, wat geweldig is voor occasionele gebruikers, maar ook jaarlijkse en tweejaarlijkse abonnementen die aanzienlijke besparingen bieden voor zware gebruikers. Ze hebben ook een gratis proefversie voor gebruikers die de service willen testen voordat ze zich abonneren.

UsenetServer klantenservice

Op het gebied van klantenondersteuning heeft UsenetServer een toegewijd ondersteuningsteam dat 24/7 beschikbaar is om eventuele vragen of opmerkingen te beantwoorden. Ze hebben ook een e-mailadres en een contactformulier op hun website waar gebruikers contact mee kunnen opnemen.

Conclusie

Over het algemeen is UsenetServer een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige Usenet-provider. Met hun uitstekende retentiegraad, snelle servers en betaalbare abonnementen bieden ze veel waarde voor hun gebruikers. Het bedrijf heeft ook een gebruiksvriendelijke website waarop u gemakkelijk kunt navigeren en de informatie kunt vinden die u nodig hebt. Ook hebben ze een overzichtelijke kennisbank die antwoord geeft op veelgestelde vragen.